Aksiktsbehandlinger

Beauté Fatale tilbyr profesjonell pleie som blir skreddersydd etter ditt behov.


Sea Creation Lyon Style Kr 2.995,-


The red carpet facial –  2 timer.
La deg forføre av en luksuriøs behandling med fantastiske produkter fra Babors serie, Sea Creation som består av aktive ingredienser hentet fra havdypet.
Grønn algeekstrakt, sjøsilke og perleproteiner bygger og styrker opp huden, gjør den smidig, gir en foryngende effekt og gjenoppretter hudens struktur som gir fantastisk glød, vitalitet, spenst og smidighet. Anti Age på sitt beste.

Placeholder

Reversive Visage
La Vie En RoseKr 2.190,-


Behandling som gir ungdommelig glød –  90 min.
Babor`s eventyr startet i 1956, med en rose; symbolet på uendelig skjønnhet. Dette er en behandling mot rynker og tap av elastitet, stresset hud, grå gusten hud. Den nyutviklede behandlingen bidrar til å skru tiden tilbake. Behandlingen består av spesialrens, fruktsyrepeeling, massasje, dyptvirkende maske og Reversive Muscle Relaxation CD som vil gi deg en total avslapping.


High Skin Refiner
Visage BordeauxKr 1.995,-Behandling med anti-aging effekt – 90 min
Behandling med anti age effekt. Behandler og forebygger linjer, stimulerer elastiteten i huden og gir den spenst.

Beauté Fatale Visage Marseille


– En ansiktsbehandling skreddersydd for ditt behov
En deilig og avslappende ansiktsbehandling som inkluderer rens, hudanalyse, peeling, maske og avsluttende pleieprodukter etter ditt behov. Normal-, fuktfattig-, tørr-, sensitiv-, aldringsforebyggende-, fet/uren hud, vår hudpleier hjelper deg og gir deg profesjonell råd og veiledning.
50 min – kr 900,- (med ansikt og hodebunnsmassasje)
80 min – kr 1100,- (med ansikt og hodebunnsmassasje, spesialmaske for en mer dyptvirkende effekt, hånd- eller fotmassasje)


Beauté Fatale Visage
L´ Express ToulouseKr 450,-


Express ansiktsbehandling 30 min
En minibehandling som gjør deg avslappet i en ellers hektisk hverdag. Rens, peeling, hudanalyse og avsluttende pleieprodukter etter ditt behov.

Massasje


Stive muskler? Smerter? Vond i ryggen?
Massasje lindrer smerte, reduserer muskelspenninger, styrker musklene, og øker blodsirkulasjonen. Regelmessig massasje vil få deg til å stresse ned, og du vil føle deg mykere og mer bevegelig. Gjenopprett ro og få ny energi med en avslappende massasje.

Placeholder

Eifelfango Antistress
Terapi Massasje


Massasje som løser opp øm muskulatur. Perfekt for de som har en stressfull hverdag. Du kan velge mellom massasje på rygg og bakside ben eller full kroppsmassasje.
Massasjen avsluttes med Babor`s Eifelfango maske som virker muskelavslappende. Mens Eifelfango masken virker får du ansikt – og hodebunnsmassasje og blir pakket inn i ett deilig varmeteppe.
50 min – kr 990,-
80 min – kr 1350,-

Klassisk Kroppsmassasje


Full kroppsmassasje 50 minKr 890,-
Full kroppsmassasje 80 minKr 1.250,-
Rygg og nakkemassasje 20 minKr 440,-
FotmassasjeKr 400,-
Ansikts- og hodebunnsmassasje
(Løser opp spenninger og virker avstressende.)Kr 390,-

kroppsbehandlinger 50 min

Beauté Fatale tilbyr profesjonell pleie som blir skreddersydd etter ditt behov.


Lido body packKr 900,-


Kroppsinpakning
I denne behandlingen får du først en god skrubb av hele kroppen, deretter kroppsmaske. Mens masken virker, blir du pakket inn i ett deilig varmeteppe og få ansikt – og hodebunnsmassasje.
Vi tilbyr dypkonsentrerte kroppsmasker fra Babor SPA.


Placeholder

RelaxingKr 900,-


AVSLAPPENDE, MILD, BEROLIGENDE
Virker beroligende på huden og gir en følelse av fullkommen indre ro. Ekstrakt av stamceller fra Champagne-pæren beskytter også sensitiv hud. Delikate lavendel-mynte-duftessenser omsvøper kroppen og gir en følelse av ekte velvære.


Balancing Kr 900,-


BESKYTTENDE, STYRKENDE, BALANSERENDE
Sørger for indre styrke og mer motstandsdyktig hud. Ekstrakt av stamceller fra Champagner-pæren styrker hudcellene, og en varm og delikat duft av natur fører til indre likevekt. Virker beskyttende, avslappende og styrkende.


ShapingKr 900,-


EFFEKTIV, STYRKENDE, FORBEDRER KONTURENE
Skaper den forlokkende, raffinerte silhuetten av fast hud.
Effektiv. Oppstrammende. Forbedrer konturene.
Beskytter også hudens immunforsvar og forsørger den med særdeles mye fuktighet.


EnergizingKr 900,-


STIMULERENDE, VITALISERENDE, OPPFRISKENDE
Vekker alle sansene og gir huden vitalitet. Ekstrakt av stamceller fra Champagner-pæren beskytter huden og bevarer den mot miljøstress. En vitaliserende duft av fruktig mandarin og bitter sitrus gir ny energi.

Voksing


Henriette bruker kvalitetsproduktet Holiday Wax og en teknikk som sikrer en effektiv, nøye og hygienisk behandling.

Hvorfor vokse?


Når man barberer og bruker hårfjerningskrem, fjerner du bare litt av håret og hårene vokser fort ut igjen. Når man vokser, fjerner voksen håret ved hårroten. Du vil da oppleve at det tar lengre tid før håret vokser ut igjen.
 Når du har vokset deg noen ganger, vil hårene som etterhvert vokser ut være mykere, i motsetning til når man barberer seg, ingen stubber og irritert hud.

Voksing for kvinner


LeggerKr 210,-
LårKr 370,-
Bikini regularKr 225,-
Bikini FrenchKr 360,-
Brasiliansk Kr 500*,-
ArmhulerKr 160,-
halv armKr 235,-
Hel armKr 425,-
MageKr 225,-
RyggKr 370,-
RumpeKr 235,-
BrystKr 225,-
Ansikt(- bryn)Kr 285,-
OverleppeKr 160,-
Overleppe + hakeKr 200,-
BrynKr 215,-

*Pris gjelder kun for faste kunder. Kr 600,- for førstegangs
brasiliansk eller når det er mer enn 10 uker siden sist time.

Brasiliansk voksing for kvinner


Har du lyst å prøve ut brasiliansk voksing?
Brasiliansk voksing er intimvoksing, der man fjerner hår i underlivet ved hjelp av voks.
All hår fjernes under og bak, du bestemmer selv hvor mye du ønsker å ha foran, noen foretrekker alt bort, mens andre liker å ha en tynn strek eller trekant.

Mange synes det virker litt rart og skummelt og er nervøs den første gangen de skal prøve ut brasiliansk voksing. Dette er helt normalt! Henriette er en erfaren brasiliansk vokser og utfører det profesjonelt, og det er ingen grunn til å føle ubehag.
Det er nøye hygienerutiner, på brasiliansk brukes engangsspatler på de mest intime områdene og alt av utstyr blir desinfisert med sprit etter bruk.

Du må spare i 2 uker eller mer før voksbehandlingen. Resultatet av hår som er mindre enn to uker blir ikke bra, da mange av hårene er for korte til å feste seg til voksen.

I behandlingen vil du bli bedt om å fjerne all tøy nedentil. Du får en klut som du skal vaske deg med foran og bak.
Henriette forlater rommet mens du gjør deg klar. Du får ett underhåndkle som ligger klart på benken til deg, og ett overhåndkle som du kan dekke deg til med etter du har kledd av deg og innen behandlingen starter.
Dersom du har noen spørsmål eller annet du ønsker å snakke om i forbindelse med behandlingen så er det bare å ta kontakt.

Voksing for menn


RyggKr 450,-
Rygg + SkuldreKr 550,-
Rygg + skuldre + overarmerKr 650,-
MageKr 290,-
BrystKr 290,-
LeggerKr 240,-
LårKr 415,-
BikiniKr 305,-
ArmhulerKr 160,-
BrynKr 215,-

Fotstell


PedikyrFra Kr 790,-


Pedikyr er velvære og pleie av føtter.
Du får først ett deilig fotbad som virker mykgjørende og fotskrubb masseres inn, deretter brukes skalpell dersom veldig hard hud, sliping, klipping og  filing av negler, stell av neglebånd og krem masseres lett inn.

Pedikyr 
50 minKr 790,-
Pedikyr med lakk og fotmassasje 
80 min Kr 900,-
Pedikyr med fransk lakk og fotmassasje 90 min Kr 1.015,-


Placeholder

Våre merker

Beauté Fatale tilbyr produkter til kjøp og bruk i behandlinger av den beste kvalitet


Elisabeth arden Pro


Elisabeth Arden Pro er utviklet for å få din hud til å se yngre ut og bekjempe årsakene til hudaldring. Tenk deg en friskere, mer ungdommelig hud med en avansert beskyttelsesteknikk som bidrar til å holde huden glatt, smidig og vakker i mange år framover.


Placeholder

Babor


Babor har over 50 års erfaring innen hud og kroppspleie. Babor består av kvalitetsprodukter som virker utrolig pleiende for huden. Babor er pioneer innen profesjonell hudpleie, konsernet har en streng kvalitetskontroll som gjelder alle ledd i produksjonen. Fra råvarer til salgsleddene, før produktene når forbrukermarkedet. I en Babor behandling blir innovative aktive formuleringer kombinert med eksklusive behandlingsmetoder for å gi et fantastisk resultat. og en unik luksuriøs opplevelse.


Placeholder

Miriam Quevedo


Vakker hud starter nå. Vi har to serier inne av denne hudpleielinjen. The Glacial White Caviar, og A – Helix Advance. Glacial serien består av ingredienser som gir fuktighet, virker reparerende og beskyttende. A -Helix virker celefornyende og glødgivende.


Placeholder

Gewhol


Gewhol er en partner du kan stole på når det gjelder dine føtters beste. GEHWOL selges kun via autoriserte fotterapeuter og Bandagister.


Placeholder