Om oss

Starten & Flytting


Beauté Fatale åpnet dørene i Sandnes 2. mai 2011. Vi vokste oss ut av de lokalene, og 8. juni 2015 åpnet Beauté Fatale Hår, Hud & velvære i Holbergs Gate 31. I dag er vi 4 dyktige og serviceinstilte ansatte.

Vårt fokus er deg

Vi fokuserer på deg og dine ønsker derfor tar vi aldri telefonen når vi står med en kunde. I rolige, lyse og nyoppussede lokaler, gjør vi det vi kan for at behandlingen din blir en behagelig opplevelse.

Prisvinnende frisører

Våre frisører har konkurrert i Goldwell sin fargekonkurranse Color Zoom. Og som vinner av den nasjonale konkurransen flere år på rad har fått konkurrert internasjonalt i Paris, Miami og London. I den anledning også fått fotoshoot med den anerkjente fotografen BABAK; Hår, fashion, Beauty og advertising photographer.

Pleie som gjør deg godt

I vår hud og velvære avdeling setter vi fokus på deg og din velvære. Vår fantakstiske hudpleier har lang erfaring på Spasalong. Her kan du få de avslappende massasjene, hudpleie, kroppspleie, og voksing av hele kroppen.

Ansatte

Placeholder
Karsten Nordvik
Daglig leder og Frisør

Karsten har vunnet mange priser for sine frisyrer blant annet GoldWells color zoomPlaceholder
Cecilie J. Espeland
Hudpleier

Cecilie har lang erfaring med hudpleie og produkter. Sjekk ut våre tjenester for å se hva hun kan hjelpe deg med.


Placeholder
Kine Rønneberg
Frisør

Som Color Zoom deltaker setter hun farge, form og kreativitet høyt. Spesialist på Keratin behandlingen fra Goldwell.Placeholder
Synne Rønneberg
Frisør & Make-up lærling

Synne er vårt nyeste tilskudd, en ivrig og talentfull frisør lærling med stor interesse for make-up.