Pass på huden din i solen

Om sommeren er det veldig viktig å beskytte seg med solfaktor.
Her er noen fine huskeregler fra oss og produkter vi tilbyr i salongen:

Bruk alltid en solkrem som er merket med både UVA og UVB beskyttelse. UVA står for aldring og UVB mot solbrenthet. Det er viktig med riktige solprodukter med UVA/UVB beskyttelse for å beskytte mot hudkreft og tidlig aldring av huden.

uva uvb

Ikke overdriv med solbruken, bruk solvett! Smør deg med høy faktor, da vil du få ett finere og ikke minst lengre resultat.

Smør deg en halvtime før du skal ut i solen.
På midten av dagen er solen på sitt sterkeste, unngå soling da, eller i det minste ta pauser fra solingen og legg deg i skyggen. Husk å smør deg ofte.

Solstift er supert å bruke på kinnben, neserygg, lepper og øyenlokk fordi dette er ekstra utsatte steder.

Babor Anti Aging Sun Care Solstift

Babor Anti Aging Sun Care SPF 50: Solstift med høy solbeskyttelse som beskytter mot solskader på de mest utsatte og sensitive steder.

Solbriller! Invester i noen lekre solbriller denne sommeren. Da beskytter du øynene mot de sterke strålene og unngår mysing som gir rynker og linjer rundt øynene. Ta godt vare på huden rundt øynene da øyepartiet er veldig tynnt og tåler lite.

Ikke glem leppene, det er også viktig å smøre seg med beskyttelse her.

leppebalm

En unik leppebalm fra Elizabeth Arden PRO med solbeskyttelse SPF 30, DNA Enzyme Complex™ og antioksidanter. Den ultimate leppebeskyttelsen som nærer, pleier og beskytter leppene.

 

babor solprodukter

Solserien til Babor (for ansikt og kropp) inneholder innovative og aktive ingredienser som gir bred beskyttelse før, under og etter opphold i solen. Kremene har en behagelig duft og trekker raskt inn i huden. Babor tilbyr også After Sun serie som virker avkjølende og reparerende som er nydelig å bruke hver kveld etter en dag kos i solen.

 

terracotta

Solproduktene til Guerlain har en nydelig duft og gir masse fuktighet til huden i tillegg til å beskytte mot solen. Produktene har også i seg TAN BOOSTER som stimulerer melaninproduksjonen i huden som gjør deg raskere brun og at brunfargen holder seg lenger. Fåes i SPF 15 og 30 (ansikt og kropp)

 

tap

Elizabeth Arden PRO sin populære Triple Action Protector har en kombinasjon av antioksidanter og gir en effektiv hudbeskyttelse og passer alle hudtyper. Den har en universell fargetone som passer til alle. En supert produkt å bruke året rundt og til storbyferie!

Til slutt, ett supert tips til deg som vil forebygge aldring av huden:

Etter du har vært på ferie i utlandet, kan huden føles veldig tørr og stram, flassete osv. Dette er pga klimaforandringene blant annet. Dette er en maske som vi selger en del av, det er en veldig aktiv anti age maske, en deilig honningmaske fra Guerlain!

honning

Repairing Honey Gel Mask fra Guerlain er helt nydelig å bruke året rundt, men også etter en ferie. Den har blant annet bidronningsgele i seg som etterlater huden supersoft. Huden gjenvinner sin spenst og virker reparerende.

Vi gir deg råd og veiledning om hva som passer til deg.
Kom innom til oss!

God sommer!