HISTORIEN OM OSS
Bygget på en ryggrad av stil, enkelhet, lidenskap og kvalitet, har vi bygget DARK department fra ingenting til det vi presenterer i dag. Designet til oss selv og de vi elsker.


DARK avdeling bruker bare de beste materialene, som lær, kashmir, marmor og Swarovski-krystaller. Ingen fuzz, bare god kvalitet. Siden merkevaren ble lansert i 2017, har formålet vært å lage produkter av overlegen kvalitet, tidløs design og litt moro. Produkter som vil gjøre kundene våre litt lykkeligere i dag enn de var i går. Produkter som vil gjøre deg bare litt lykkeligere i dag enn du var i går.


HISTORIEN
Fra involveringen med et av Norges største motefirmaer, til å lansere en av verdens største moteforhandlere i Norge og bygge et av de mest suksessrike smykkemerkene i det norske markedet. På grunnlag av det hele har det vært et intenst fokus på detaljer og kvalitet, som nå er innebygd i DARK avdelings DNA.


LAGET
DARK-teamet består av 3 lidenskapelige, dedikerte og hardtarbeidende jenter som jobber tett sammen med alt fra produktutvikling til sosiale medier, salg og videre til pakking og frakt. Hver person i teamet bidrar med sin egen stil - noe som gir merkevaren stort mangfold.