Goldwell er et flott internasjonalt frisørmerke som har gjort enorm suksess med sine mange hårpleie- og stylingprodukter som kan temme selv det villeste håret og skape unike mind-blowing frisyrer. I profesjonelle frisørsalonger over hele verden finner du goldwells stylingprodukter, sjampo, hårsprayer, hårpleie og mye mer.


Goldwell-merkevaren jobber med frisører og profesjonelle stylister for å lage de beste hårpleie-seriene for deg og håret ditt. Med et goldwell-hårprodukt kan du være trygg på at detaljene er tatt vare på, og listen over fordelaktige ingredienser og gode håregenskaper er lang.


Goldwell er en historie om et unikt hårpleiemerke som i nært samarbeid med ekte frisører og hårstylister, som er vant til å jobbe med hår og vet hva som kreves av et godt hårprodukt, har skapt en populær hårpleie-serie til alle hårtyper. Goldwell er derfor også egnet for den kresne forbrukeren som forventer litt ekstra fra hårpleieproduktet sitt og aldrigår på kompromiss med kvalitet. Hvis du elsker å style håret ditt og lage ville frisyrer, er goldwell laget for deg. Prøv et produkt fra goldwell-serien og opplev hvordan håret ditt blir super lett å style, mens goldwell-hårpleieproduktene nærer håret og gir det rikelig med glans.