Hermès er et fransk motehus som i 1837 ble grunnlagt av Thierry Hermès. De spesialiserer seg på luksusvarer, blant annet parfymer, vesker, skjerf, klær, smykker og enda mer. Opprinnelig produserte Hermès seletøy for adelsmenn og det viser igjen i logoen. Logoen til Hermès har vært den samme siden 1950-tallet, den karakteriserte oransje logoen, med hertugvognen som blir trukket av en hest.

 

Den første parfymen til Hermès kom i 1949 og var en duft for ham og henne. Hver  parfyme-duft fra det gamle motehuset vitner om tradisjon og historie og en spesiell følelse av kvalitet og god stil. Hermes har som et av de store og dyreste motehusene skapt et sterkt internasjonalt motemerke, men hermes parfyme-linjen har også blitt verdensberømt for sin fantastiske kvalitet. Parfyme-eksperter kaller Hermès-parfymene for kunst, og det er ingen tvil om at Hermès har blitt inspirert av kunstverdenen og lar hver kvinne- og herreparfyme fortelle sin egen unike historie.

 

Hele hermes parfymeuniverset er oppdelt ut fra den typen historier parfymene forteller. Således finnes det roman-dufter som gjør at parfymene varer lenge, og som hele tiden endrer karakter og duft i løpet av dagen. Det er novelle dufter som er en umiddelbare og karakteristiske dufter og sist men ikke minst poesi-dufter som er kompliserte og annerledes i deres parfymeuttrykk.


Hermès paris parfymer har tidligere vært vanskelig å få tak i uten å måtte reise utenlands, og vi er derfor veldig stolte over å kunne tilby et eksklusivt utvalg av Hermès parfymeklassikere.