Oribe Hair Care ble grunnlagt av den kjente skjønnhetsprofilen og kjendisfrisøren Oribe i 2008. Han var i 1992 allerede kjent som en «top stylist og hair maesto». I 1997 skiftet Oribe fokus fra mote til kjendiser.

Det kom grunnet et nytt ansikt i musikk verden- Jennifer Lopez. Hun tok kontakt med Oribe etter å ha lest om han i motemagasiner og han ble med den kommende stjernen til Miami for style henne til coveret på hennes første album. Etter det fortsatte de å samarbeide videre i nesten to tiår.

 

I sammen med industriveteranene Daniel Kaner og Tev Finger hadde de et mål om å skape et nytenkende hårpleiemerke som hadde den mest kresne kunden i tankene - fra valg av ingredienser til forpakningen.

Luksuriøse Oribe har ved hjelp av de fineste hudpleieingrediensene og den nyeste teknologien utviklet hårprodukter for spesifikke behov innen pleie og styling, men som har flere funksjoner enn en; en olje som gir hold eller en gelé som pleier - Oribe fortsetter å utvikle produkters flerfunksjonsmuligheter.

 

En viktig del av Oribes produktutvikling har vært duft, noe som antyder luksus allerede før du rekker å kjenne etter og se resultatet av deres fantastiske produkter.

Signaturduften côte d'azur er utviklet ved hjelp av et av Frankrikes eldste parfymerier og er subtilt tilsatt i hvert produkt og designet slik at flere produkter kan brukes samtidig og komplettere hverandre. Hverdagsluksus inn i hver minste detalj.